Over Ons

In oktober 2017 hebben wij, Kasper en Dorien Prins het dierenpension overgenomen. Wij houden van dieren en de natuur. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat jullie dier tijdens jullie afwezigheid ook vakantie heeft. Daar zorgen wij graag voor door veel aandacht per dier, uitlaten, knuffelen, borstelen enz. Ieder dier is uniek en heeft zijn eigen unieke behoeftes. Dit geven wij ze graag met liefde.

Het dierenpension is gelegen, buiten de bebouwde kom, op een rustige plek tussen de dorpen Ten Post, Lellens en Ten Boer. Door deze ligging kan jullie dier tijdens jullie afwezigheid genieten van de rust en ruimte die wij bieden in het pension.

Honden, katten en andere knaagdieren zijn welkom. Gedurende het hele jaar kunnen honden, katten en knaagdieren voor een korte of langere tijd bij ons verblijven. ( minimale afname 2 dagen)

Wij beschikken over ruime verblijven, met uitloop naar buiten voor honden. De meeste hondenverblijven zijn voorzien van vloerverwarming.

Ook de kattenverblijven zijn zeer ruim, met veel plaats en mogelijkheden voor jullie kat om zijn eigen veilige plekje te zoeken. 1 van de verblijven is voorzien van een uitloop naar buiten. Hier kan uw kat ( in een veilige kooi constructie) genieten van de frisse buitenlucht. Tevens beschikken we over 4 eenlingverblijven.

Wij hechten grote waarde aan het persoonlijk contact. Niet alleen met de dieren, maar ook met de “baasjes”. Laat ons weten wat de gewoontes van jullie hond/kat/knaagdier zijn, waar houd hij van, waar absoluut niet van, enz. Hoe meer wij van uw dier weten hoe fijner verblijf wij hem kunnen bieden tijdens jullie afwezigheid.

Kom gerust langs om kennis te maken. Maak hiervoor een afspraak door te bellen, of een WhatsApp (gaat het snelst) te sturen, naar telefoonnummer 06-52475515  (Dorien)