Honden

Ons pension heeft ruime verwarmde verblijven en de honden hebben royale binnen verblijven en kunnen per verblijf apart naar buiten. De meeste honden kunnen het erg goed vinden binnen een groep het zijn roedeldieren dus kunnen ook gezamenlijk buiten spelen. Binnen verblijven de honden ( mits ze uit hetzelfde gezin komen en bij elkaar kunnen verblijven) ieder in een eigen kennel. Dit zodat ze voldoende rust kunnen krijgen tussen het spelen/wandelen door.

Wij beschikken  over 2 ruime speelweides. Waarvan 1 een all- weather gedraineerde zand speelweide. ( zo leuk, de honden wanen zich altijd op het strand). Hier gaan ze 3x per dag spelen in een door ons zorgvuldig samengestelde groep van max 6 honden. Bij de samenstelling van de groepen wordt rekening gehouden met de grootte van de honden, de leeftijd, en ras.

Niet ieder ras is geschikt om in een grotere groep buiten te spelen. Maar in een kleinere groep vaak wel.

Kan je hond niet in de groep vanwege gedrag, leeftijd of gezondheid? Geen probleem dan gaan we met de honden aan de wandel.

Een uitgelaten hond is een blije hond.

Let op: i.v.m. onze werkwijze is het helaas niet mogelijk om loopse teven bij ons te laten verblijven, goed om hier rekening mee te houden als je een teef hebt.

Kennismaking:

Bij ons is het verplicht om voor de 1e keer reserveren kennis te komen maken samen met je hond.

  • je hond kan dan vast “kijken” bij ons, hij/zij is dan al eens bij ons geweest, en zal het herkennen als hij de volgende keer bij ons komt en is dan sneller op zijn gemak
  • Jullie kennis maken ons en ons pension
  • Wij kunnen kennis maken met jullie en jullie hond. Zo kunnen wij inschatten of wij een geschikte plek zijn voor jullie hond en of wij kunnen bieden wat jullie hond nodig heeft.
  • Het kan zijn dat n.a.v. de kennismaking blijkt dat het goed is om een proef/wen dag af te spreken.

Plan een afspraak voor kennismaking door te bellen of een WhatsApp ( werkt het snelst) te sturen aan telefoonnummer 06-52475515 ( Dorien).

Eigen spullen

Je mag altijd een mand, dekentje of speeltje meenemen voor het vertrouwde luchtje.  Ze hebben binnen hun eigen plekje. Is er dan ook iets gesloopt dan heeft je eigen hond dat gedaan (en meestal wel bekend bij de eigenaar dan hun hond dit doet). Wij zijn hier niet aansprakelijk voor.

Honden van dezelfde eigenaar die samen kunnen, verblijven lekker bij elkaar.

Alle honden krijgen bij ons hun eigen voeding. Ook dit zorgt ervoor dat de hond snel op zijn gemak is net als met een eigen kleed/kussen.

Wilt u uw huisdier(en) reserveren voor een verblijf bij ons?

Reserveren

Lees hier alles over de pensionsvoorwaarden voordat u uw reservering plaatst!

Huisregels